Nu al fan van #tweetprop

26 Sep

Add your thoughts here… (optional)

RoyMeijer

Bij een Nederlands proefschrift/promotie horen stellingen. Deze stellingen zijn vooral gerelateerd aan het onderzoek dat hoort bij het proefschrift, maar soms worden ze afgewisseld met ludieke stellingen en/of politieke observaties.

Felienne Hermans (@Felienne) is met #tweetprop een geweldige traditie gestart, namelijk het bloggen van deze stellingen. In Project #tweetprop legt ze uit hoe en waarom.

Het is wat mij betreft een geweldige manier om meteen een hoop kopij voor je blog te hebben, het zou redelijk makkelijk te schrijven moeten zijn, omdat je al het onderzoek al gedaan hebt, en je hebt een mooi platform om jouw met bloed, zweet en tranen ontwikkelde stellingen niet in de vergetelheid te doen tuimelen.

Inmiddels heeft Rolf Hut (@RolfHut) het voorbeeld opgevolgd: http://geekomdathetkan.wordpress.com/2013/09/13/dr-hut-komt-eraan-maar-eerst-10-stellingen/ en ook Eric Bouwers (@EricBouwers) deed al mee met deze prachtige traditie-in-wording: http://ericbouwers.blogspot.nl/2013/06/defending-propositions.html , net als Sander van der Burg (@svdburg

View original post 55 woorden meer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: